Schattenjacht 2019

Beste schattenjagers,

  • zondag 28 april 2019 is het zover, onze 7e Schattenjacht doorheen Essene. Hopelijk zijn de weergoden ons ook dit jaar gunstig gezind zodat we er opnieuw een geweldige editie kunnen van maken.Net zoals de vorige keren trachten we alles op een vlotte manier te laten verlopen. Ook dit jaar zal de start en aankomst aan de lokalen van de KAJ zijn, gelegen in de Assestraat in het centrum van Essene.Er is een vrij vertrek voorzien tussen 13u en 15u. Je bent dus niet verplicht om stipt om 13u aanwezig te zijn voor de briefing. Desalnietemin zouden we jullie willen vragen niet allemaal om 14u toe te komen. We schatten (wat een woordspeling ;) dat er dit jaar zo'n 200 wandelaars aanwezig zullen zijn. Als die dan nog allemaal moeten vertrekken, is er geen ruimte meer tussen de verschillende groepen en is het voor de deelnemers minder leuk om de weg adhv de aanwijzingen te vinden. Kom daarom liever wat vroeger. Er wordt eten en drinken voorzien voor diegene die voor het vertrek nog iets willen eten of drinken!
  • De grootte van de groepen mogen jullie volledig zelf kiezen. Wensen jullie een groep van 20 personen of eentje van 5, geen probleem. Wensen jullie samen met een andere groep te vertrekken omdat het leuker is met 10 ipv met 5, geen probleem. Hebben jullie nog extra volk meegebracht dan jullie initieel ingeschreven hadden, geen probleem. We laten iedereen de vrije keuze.
  • Onderweg moeten er foto's genomen worden. Gelieve dus iets mee te nemen waarmee je fotos kan nemen, fototoestel, gsm, smartphone, maakt niet uit. Bij aankomst laten jullie de foto's direct zien aan de jury en daar worden de punten genoteerd.
  • De prijsuitreiking kan uiteraard pas gebeuren als alle groepen binnen zijn, en is momenteel moeilijk te schatten om hoelaat dit precies zal zijn. We vermoeden dat dit tussen 17u en 18u zal zijn. Indien jullie om één of andere reden niet kunnen/willen blijven en jullie hebben gewonnen, contacteren we jullie achteraf.
  • Er zal voldoende eten en drinken zijn om de namiddag door te komen.
  • De tocht is een kleine 5 km

Tot slot willen we jullie bedanken voor jullie deelname en hopen we samen op een gezellige, sportieve, zonnige en superleuke namiddag in Essene!

Mvg,

De Lombeekstraathoekwerkers

Klik hier of hier voor de leuke fotos van de vorige jaren!

Nog enkele gegevens:

Wanneer: Zondag 28 april vanaf 13u. Vrij vertrek tussen 13u en 15u

Waar: KAJ lokaal, Assestraat Essene

Prijs: (Hierin zitten drankje en snack voor onderweg inbegrepen)

  • 5€
  • Kinderen tussen 6 en 12: 3€
  • Kinderen jonger dan 6 gratis

Opgelet: Ook dit jaar loopt de tocht hoofdzakelijk door de mooie Essense natuur, en dus ook over onverharde en/of smalle wegen. Daarom zijn stapschoenen aan te raden. Ook het gebruik van kinderwagens met kleine wieltjes is af te raden. Buggy's met grote wielen kunnen wel!

Inschrijven kan via onderstaand formulier. Na inschrijving krijgen jullie via het ingegeven mailadres verdere informatie.

We hopen jullie massaal te mogen ontvangen!


Met dank aan de steun van gemeente Affligem!